TODAY'S

värdelösa mobilbilder. igen.
transparent skjorta - H&M
linne - monki
midjehöda sammetsbyxor - H&M
skor - vagabond
ring - H&M
armband - glitter
black from head to toe. enkelt men snyggt!
/ mallan

A TUESDAY COFFE

Det blev en mysig eftermiddagsfika på pims , kaffe åt oss båda och lite prat gjorde hänget på fiket grymt.
Det kändes som de behövdes lite energi åt oss båda för att energin låg på noll efter en hel skoldag. Där blev vi sittande ett tag eftersom kylan stängde oss inne. Vad tycker ni om härliga fikastunder? är det värt att spendera pengar på? var inte rädda att att kommentera utefter era synpunkter.
Later/
MARK&Malin

TODAY'S






jacka-vintage
kofta-H&M
jeansjacka-H&M
skjorta-Kostym
t-shirt-Marc by Marc Jacobs
byxor-H&M
skor-Dr Martens

Later/
MARK

LUSSEBAK

När jag kom hem blev jag en aning förvånad, sötsyrran madeleine och mamma var fullt uppe i sitt bakande av lussekatter, va bra tänkte jag, lussekatter är alltid gott. Men men de var inte tillgängliga att äta än då va, madeleine höll självklart i kommandot. Äh klart jag fick smaka, åt mig faktiskt mätt på deras bakverk. Om jag ska erkänna gillar jag faktiskt denna årstiden på året, även fast jag kan vara rätt negativ åt den förbaskade kylan. snön den utsmyckar staden rätt rejält, men visst är det mysigt. Samma gäller bakning av lussekatter och pepparkakor. Det är inte ofta man får uppleva de, i princip vid juletid.
Later/
MARK

29-11-2010

Planerar att dra mig hemåt för att fylla magsäcken med en efterlängtad måltid. Maten var inte särkilt god idag ska jag säga, fick i mig en minimal portion och några knäckemackor. Har precis haft datakunskap som är så intresseväckande... nja ibland möjligtvis men just idag har de varit småkul. Övriga dagen ska jag bara koppla av med en betydelsefull vän. Vi har nämligen bestämt att tre filmer om inte mer ska ögnas igenom, uppdatering kommer snarast. Här får ni en bild på vår datasal där jag just nu befinner mig.

¨

Later/
MARK


TODAY'S







jacka-vintage
skjorta-H&M
skjorta-vintage
byxor-Adam
skor-Dr Martens

Later/
MARK

 

 


INSCHOOL


amanda precis just nu. snygg brud denna där!
sitter i skolan och har samhällskunskap nu. väntar på att klockan ska gå lite snabbare så man kan springa iväg på lunch för jag hungrar snart ihjäl. idag är det en lång dag och slutar inte förrän vid fyra. riktigt skoj och efter de måste ja snabbt bege mig hemåt för att plugga på morgondagens prov i cad. kul dag, kul kväll!
ha de bra/
mallan

NEW IN CLOSET

-vintage
Later/
MARK

YOUANDMECOULDPARTYALLNIGHTLONG

'
'
Gårdagen var det skönt häng med ett gött gäng, de blev musik, dans för de som vågade och massa tjöt. Trevligt som fasen. klockan tickade och desto roligare hade vi. Tillslut fick vi bege oss hemåt för att där bädda ner oss i våra efterlängtade sängar.
Later/
MARK&Malin

IT'S NOT EASY TO BE NORMAL

Later/
MARK&Malin

FRIDAY NIGHT WAS A COLD NIGHT

Kvällen spenderades med grabbarna. Bio stod på schemat, men en bil tur samt MCdonalds blev inkluderat med vissa personers tjöt. Vi drog upp till billingehus där vi sladdade och lekte som bara den, de var galet kul ska jag säga. Tiden gick och vi var tvugna att dra oss till biasalongen, där vi satt beredda på att se filmen Devil som enligt mig var läskig. Men efteråt kom vi alla fram till att filmen kanske inte var något särkilt, bra för att vara film, men något kass för att platsa bland skräckisarna. Kan rekommenderas, men ha inga större förväntningar.
Later/
MARK

WE BELIEVE WE CAN FLY






Mark:
jacka-vintage
kofta-H&M
skjorta-H&M
t-shirt-Marc by Marc Jacobs
jeans-H&M
skor-DR Martens

Malin:
kofta-Lager 157
tröja-weekday
jeans-Cheap Monday
skor-Roots

Later/
MARK&Mallan


TODAY'S

pigg tjej imorses.
kofta - lager 157
blus - gina tricot
jeana - cheap monday
kappa - bikbok
halsduk - ullared
skor - roots
klocka - thailand
/ mallan

TODAY'S

jacka-vintage
kofta-H&M Showroom
tröja-Topman
skjorta-H&M
jeans-Whyred
skor-Din Sko
Later/
MARK

PULKARACE

efter skolan drog jag iväg och tränade en sväng på rehabcentret. gick jädrans bra och ja känner redan hur träningsväken börjar smyga sig fram i benen. efter de begav jag mig hem till mark där även mandy befann sig. några oseriösa låtar blev skrivna och vi fick i oss lite god mat i magen. efter några timmar behövde mandy ta sitt tåg hemåt och då fick jag och mark för oss att lite puklaåk inte skulle sitta helt fel. vi drog oss upp till slalombacken och nedför den åkte vi ett x antal gånger. redigt kul men också redigt kallt.
nu ligger vi här och ska sova. godnatt på er fokes./
mallan

TODAY'S








jacka-vintage
skjorta-H&M
tröja-Weekday
skjorta-Urban Oufitters
klocka-Casio
jeans-Cheap Monday
skor-Dr Martens

Later/
MARK


NEW IN CLOSET

jacka-vintage
Later/
MARK

Bloglovin

Prenuera på oss, bara att klicka er in på bloglovin ikonen så är allt klart.
Later/
Mark&Malin

Snö!

Drar mig till backen för att åka lite bräda, kände att de var dax eftersom vi har fått större mängder med snö.
Taggar inför vemdalen wiho"
Later/
MARK

Blandat












'

Later/
MARK

Helgen i fokus


























Later/
MARK


TODAY'S












jacka-vintage
tröja-Acne
skjorta-Urban Outfitters
t-shirt-Weekday
jeans-Cheap Monday
skor-Dr Martens
Hängslen-H&M

Later/
MARK

 

 


23-11-2010

Satt bänkad och galet taggad inför Lanvin som släpptes idag, blev en aning förvånad, priserna var en aning höga och kollektionen var inget som lockade mig, lite för festligt eller vad tycker ni? så tyvärr blev de ingenting alls för mig... kanske lika bra att spara på cashen.

Later/
MARK


22-11-2010

Sorry för dålig uppdatering. Dagen började med stress, inte bra de. Fast jag hade all tid i världen för att göra mig klar prioriterade jag min dator före annat. Dagen har spenderats hos syrran i götet. Trevligt var de allt, fick även med mig lite smågodis hem, bilder kommer. Nu ska jag bädda ner mig.
Later/
MARK

SÖNDAGSMYS

som mark redan skrivit blir de nu en kladdkaka, varm choklad och en massa andra onyttigheter som ska ätas. till det rullar även en bra film och i sällskap med mark, mandy och michel blir det nog en riktigt bra kväll. imorgon är det ledigt ifrån skolan också vilket känns riktigt skönt.
ha en bra kväll/
mallan

21-11-2010

bad hele dagen. Om jag skall vara ärlig så spenderade jag mina pengar på skit. överskattat säger ja bara. Kul en gång men fanimej inte två. Ikväll blir de slappt. film, godis skumtomtar etc.
Later/
MARK

NEW IN CLOSET

jacka-vintage
byxor.Cheap Monday
Later/
MARK

20-11-2010

Idag har de bärt av till götet, där de blev de ena å det andra. tyvärr blev de bara en snabbis på två ynka timmar, så en del stress var aktuellt. Nu blir de jobb ett par timmar... tråkig tråkigt, men måste göras. Taggar istället kvällens aktiviteter.
Later/
MARK

19-11-2010

Fredag fredag, äntligen är du här... fan vad underbart. Inväntar riki medan jag plöjer igenom en del Coldplay låtar. Har även hunnit få i mig en näringsrik eftermiddags måltid samt gått en runda på stan. Funderar på om jag har ork att dra till sömmerskan med ett par trasiga jeans innan hennes ankomst. Kvällen ser ut att bli rätt soft, härligt umgänge lite gott att häva i sig och en bra film, blir bra må jag tro!
Later/
MARK

TODAY'S








kavaj-vintage
tröja-Acne
tröja-H&M Showroom
byxor-H&M
skor-Dr Martens

Later/
MARK

Dagens låt

Later/
MARK

SHORELINE

hejjj! dålig uppdatering för min del. de är bra att mark har lite mer tid än ja att lägga ner på bloggen så ni får något att kika på.
besöket på sjukhuset i halmstad gick förresten bra och troligtvis kommer jag inte behöva ta mig ner dit igen för ytterligare ett återbesök. det hela gick väldigt fort så att hinna med ullared en sväng var inga bekymmer alls. vilket var väldigt gött för nu är förrådet med hårspray osv påfyllt igen och jag hittade även lite annat smått och gott. bland annat skjortan och byxorna från dagens.
nu ska jag hoppa ner i duschen och sedan laga till något smarrigt. är hungrig så de skriker om de!
/lev gott
mallan

today's

'
ursäkta dom dåliga mobil-bilderna.
flanellskjorta&jeansleggings - oväntade kap från ullared
linne - weekday
skor (som knappt syns på bild) - roots
/mallan

18-11-2010

Idag har de varit en aning långtråkigt att befinna sig på lektionerna, ja vad har vi gjort egentligen, målat av olika personer, designat ett bokomslag och bara segat!, blir så trött av de! är i princip trött varje dag känns de som. Är de något obotande problem jag har och handskas med här va? o kaffe funkar inte... men i morgon är de dagen man alltid ser fram emot. fredag de e du o ja va!
Later/
MARK

TODAY IT'S DENIM DAY








jacka- vintage
tröja-H&M
skjorta-H&M
skjorta-H&M
byxor-Nudie
skor- Dr Martens

Later/
MARK

 

 


Dagens låt



Later/
MARK

17-11-2010

Hänger hos riki's place, kändes som de behövdes efter en galet seg dag i skolan. NU väntas en film och möjligvis lite sötsaker, kan de bli bättre!?
Later/
MARK

TODAY's






jacka-Vintage
kofta-Urban outfitters
skjorta-Urban outfitters
t-shirt-Marc by Marc Jacobs
byxor-H&M
skor-DR martens

Later/
MARK


MOT HALMSTAD

blev precis färdig här hemma nu och vi ska snart bege oss ut i bilen. väntar bara på att kaffet ska bli färdigt för de blir en ganska lång bildfärd och de gäller de att hålla sig vaken på vägen. och med hjälp av åksjukepiller ska jag nog kunna beta av lite skolarbete också vilket känns väldigt bra. ha en bra dag!
/mallan

16-11-2010

Nu är jag hemkommen ifrån sandra, där vi drack varm choklad, spleade lite gura samt kikade på en film som var riktigt bra. Nästa destination blir efter mina slutsater min varma säng, om jag inte fastnar framför data skärmen, som alltid. Får väl helt enkelt börja anpassa mig till ett nytt levnadsalternativ. spendera mer tid i sängen, spendera mindre med datan.
Later/
MARK

today's wearing

kappa: bikbok
tygpåse: weekday
sjal: H&M
leggings: lindex
skor: converse

CAN'T HELP BUT SMILING

kom precis hem ifrån klaris. håret är nu klippt och fräscht igen. tack för de gumman. nu ska jag sätta mig och kika på american pie the wedding som går på sexan och efter de väntar en skön nybäddad säng. imorgon bär det av mot halmstad för att kolla upp hur de ligget till med mitt knä, och efter det, om vi hinner blir det en snabbis förbi ullared också. helnice.
ett par bilder på min snygga brud amanda.
/mallan

Kvällen i fokus








Later/
MARK

TODAY's



jacka-vintage
jeansskjorta-H&M
skjorta-H&M
byxor-H&M
skor-DR Martens

Later/
MARK

Lanvin for H&M

Om någon vecka släpps Lanvin på H&M, är det någon mer än jag som tänker fylla på garderoben i större mängder?kanske de kanske de.. Den 23 november smäller de i alla fall. Sitt då bänkade framför datorn och var beredda på att klicka!
Later/
MARK

God morgon!

Vaknade nyss. till min förvåning var klockan halv 1. Ganska mycket om man säger så, men unna sig en skönhetssömn kan vara bra för en själv, vilket jag ha märkt. Idag blir de umgänge med kära sandra. en fika på Pims, en film samt lite tjöt vore inte fel. Här får ni en sexig morgon look.
Later/
MARK

SUN HANDS

godmorgon! en galet god frukost har jag fått i mig och snart ska ja bege mig in till skövde för en fika med min kära amanda. senare sen lättar jag ut mot tidaholm och klara för att få håret ett par centimeter kortare. today's kommer nog in senare ikväll.
/later mallan

Varm choklad



kul kille wiho

Later/
MARK


HEJ

malin som skriver här, den andra bruden som är delaktig i denna blogg. jag tänkte inte vara så långradig nu utan skriver mest för att visa att ja lever, så att säga. idag har jag spenderat dagen med armin. det blev en bra kväll med enkla ord.
men nu ska ja låta sängen göra sitt och bjuder istället på en liten outfit från i veckan.
tröja monki, linne och strumpbyxor från H&M.
/mallaaan

TODAY'S




skjorta - urban outfitters
kofta - monki
väst - zara
byxor - h&m
skor - dr martens

Later/
MARK




15-11-2010 - NÅGRA TIMMAR SENARE.


Är hemkommen ifrån en rundvandring på stan med fille, mcdonalds stod 1:a på listan eftersom vi var galet hungriga. De blev de ena å de andra men varsin cheese med tillbehör gjordes oss sjukt mätta! vi tänkte ju fylla våra säckar med godis... men men, nu sitter vi här med fulla magar så vi skippar de. ikväll ska vi lira gura, se på film och ta det lugnt. 

bild på mig och felicia i somras som jag lånade från hennes blogg!


Later/
MARK

Dagens låt





Later/
MARK

15-11-2010


Hallå Hallå! Idag har de hänt grejer må jag säga. Dragit ut dagen med en lång sovmorgon som jag verkligen utnyttjat, skönt som fasen. Efter jag slängt på mig kläderna hastigt begav jag mig till Skövde city och Pims där jag träffade Felicia. Vi tog en kaffe och tjötade lite. Sen blev de hemfärd för att bloggen skulle fixas, man får tacka Felicia för hennes användbara hjälp. här näst blir de umgänge med rikipiki. vad vi ska göra har jag ingen aning om men ngt står väl på schemat.

Later/
MARK

VÄLKOMMEN, HALLÅ!


välkommen till våran blogg som kommer att fyllas med mode, musik och allt som i princip rör vår vardag.

later/
MARK&MALIN

RSS 2.0